Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 80 márka több, mint 10 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Szórható szigetelőhab, 700 ml

Egykomponensű, önexpanzionáló, használatra kész, szórható purhab.
Lakossági felhasználóknak

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal purhabok

Leírás

A Szórható Szigetelőhab egy egykomponensű, önexpanzionáló, használatra kész, szórható purhab. Alkalmas szinte minden felület szigetelésére, javítja a hőszigetelést és csökkenti hőhidak kialakulását. A flakon csavarmenetes kialakításának köszönhetően alkalmazható szabványos purhabpisztollyal. A tartozék szórófej segítségével függőlegesen és vízszintesen is felhordható szabálytalan és nehezen hozzáférhető felületekre egyaránt.
 
Alkalmazások
 • Szinte minden típusú felület fedés a hőszigetelő képesség javítása érdekében.
 • Problémás vagy nehezen hozzáférhető épületrészek szigetelése, ahol a szokványos szigetelőanyag használata túl bonyolult.
 • Alkalmas szigetelőanyagként az általánosan előforduló építőipari anyagokon (úgymint beton, falazat, kö, fa, EPS, gipszkarton, legtöbb fém lemez, gipszrost táblák, kemény PVC, stb.).
 • Tömítés, szigetelés ajtók, gerendák, falak, mennyezetek és más hőhídképződésre lehetőséget adó felületeken.
 • Szigetelés csövek, padlások, pincék, balkonok, garázsok, tartályok és tárolók esetében.
Jellemző tulajdonságok
 • Kiváló kezdeti tapadás a felületeken
 • Jó tapadás szinte minden felületen (kivétel PE, PP, PTFE)
 • Egy 700 ml flakon kiadóssága akár 1m2 szigetelés (kb. 2 cm kötés utáni rétegvastagságban)
 • Alkalmazható függőlegesen és vízszintesen
 • Kiváló hőszigetelő
 • Csőkenti a hőhidak kialakulásának kockázatát
 • Kötés után rugalmas marad, nem töredezik
 • Kiegyenlíti az egyenetlen és nehezen hozzáférhető felületeket
 • Tömítés a nehezen elérhető épületrészeken
 • Kevesebb mint 0,1% szabad MDI tartalom
Használata
A munka megkezdése előtt takarja le a környező felületeket a felesleges szennyezés elkerülése érdekében. Beltéri használat során szükséges a megfelelő szellőztetés biztosítása. Viseljen védőkesztyűt és védőszemüveget. Helyezze fel a szórófejet a kinyomópisztoly végére. Rázza fel a flakont legalább 20 másodpercen keresztül. Rögzítse a pisztolyt a flakonon. A felület legyen zsírtól és portól mentes. Nedvesítse meg a felületet vízpermetező segítségével. Nem szokványos felületeken végezzen előzetes összeférhetőségi próbát. Forgassa el a szórófejet ha szükséges (vízszintes vagy függőleges felhordástól függően). A felhordott hab mennyisége szabályozható a pisztoly végén található csavar segítségével. Hordja fel a habot 30-40 cm távolságból a felületre. A felhordás távolsága határozza meg a szóráskép szélességét. A hab a felhordott mennyiség kétszeresére dagad. Ne hordjon fel egyszerre háromnál több kb. 1 cm-es réteget, illetve ne hordjon fel egyszerre 2,5 cm-nél vastagabb réteget. Ha egynél több réteg felhordása szükséges, várjon kb. 30 percet az egyes rétegek között, valamint permetezze meg vízzel. Mielőtt újra használni kezdi a habot, tisztítsa meg a szórófejet és rázza fel alaposan. Tisztítás frissen Soudal PU tisztítóval vagy Swipex törlőkendővel, kötés után Soudal PU eltávolító segítségével, illetve mechanikusan. A tisztító használata előtt győződjön meg, hogy nem károsítja a felületet. Kifejezetten műanyag és lakkozott felületeken vagy festett felületek lehetnek érzékenyek.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: purhab
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Bernardo termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 417,66 Ft
Legrand katalógus
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem