Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 80 márka több, mint 10 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Fischer FPF-SZ 3.5 x 25 A2F 300 süllyesztett fejű, A2 korrózióálló acél, végigmenetes forgácslapcsavar, PZ behajtásal, 300 db/csomag

Átmérő: 3.5 mm;
Egységár (csomag):
Bruttó: 7.167 Ft
Nettó: 5.643 Ft
Egy db-ra vetített ár:
Bruttó: 23,89 Ft
Nettó: 18,81 Ft
Cikkszám:
657151
Márka:
Fischer
Kosárba tesz

Leírás

Műszaki adatok
- Átmérő (d): 3.5 mm
- Hosszúság (l): 25 mm
- Menet hossza (lg): 21 mm
- Fej átmérő: 7.0 mm
- Behajtás: PZ2
 
A Fischer Power-Fast FPF-SZ A2F A2-es korrózióálló végigmenetes csavar kereszthornyos behajtással. A süllyesztett fej lehetővé teszi a felületbe süllyesztést. A csavar alkalmazható teherhordó elemek rögzítésére bevonatal rendelkező fa, kemény- és puhafa csatlakozásoknál. Ide tartoznak például az ácsszerkezetek, pergolák, kerítések, homlokzatok, játszótéri játékok, valamint ajtó- és fémszerelvények.
 
Előnyök
  • Az egyedi, csavarhegybe végződő Power-Fast menet biztosítja a gyors, kezdeti fába "kapást". Ez észrevehetően megkönnyíti a munkavégzést minden típusú fa esetén.
  • A száron lévő bordák (50 mm-nél hosszabb részmenetű csavaroknál) jelentősen csökkentik a behatolási ellenállást, és ezáltal energia- és akkumulátor kapacitás megtakarítását eredményezik.
  • Az optimalizált fejgeometria lehetővé teszi a pontos és szilánk nélküli munkavégzést, még a peremhez közeli csatlakozásoknál is.
  • A fej alatti maróbordák esztétikus felületminőséget eredményeznek.
  • A nagy teljesítményű, síkos bevonat csökkenti a súrlódást és felgyorsítja a csavarozás folyamatát.
  • Az ETA engedély garantálja, hogy a fischer Power-Fast csavarok megfelelnek a magas biztonsági előírásoknak és a prémium minőségnek.
Alkalmazások: általános fa csatlakozások, biztonsági szempontból fontos alkalmazások, padlózat, ajtó és fém szerelvények.
 
Építőanyagok: rétegelt-ragasztott fa, tömör rétegelt fa, laminált, rétegelt furnérlapok (pl. Multiplex), keményfa, faforgács- és szálas lapok (pl. OSB), furnér, tömör falapok, puhafa és sok más faanyag.

Engedély: ETA-11/0027, DoP No. 0045, DoP: 0154

Működése
  • A végigmenetes csavarok vékony tárgyakhoz és kevésbé kemény faanyagokhoz (pl. puha fához) történő alkalmazáshoz ajánlottak.
  • A süllyesztett fejű csavarok fa síkjába süllyeszthetőek.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: csavar, forgácslapcsavar
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Bernardo termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Legrand katalógus
Termékajánló