Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 80 márka több, mint 10 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Gardena EcoLine gyomkiszúró

>85% újrahasznosított műanyagból készült.
Egységár (darab):
Bruttó: 5.574 Ft
Nettó: 4.389 Ft
Cikkszám:
17702-20 A
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

Könnyed gyomtalanítás
A GARDENA EcoLine Gyomkiszúrója könnyedén eltávolítja a gyomokat a talajból gyökerestől.
 
Fenntarthatóan készült
Az EcoLine Gyomkiszúrót a fenntarthatóság jegyében tervezték. A felhasznált műanyag több mint 85 százalékban újrahasznosított műanyagból, főként háztartási hulladékból készül. Ezenkívül a fém több mint 25 százalékban újrahasznosított anyagból áll, a fa pedig 100%-ban FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik.
 
Esztétikusra tervezett
Az EcoLine Gyomkiszúró megjelenése elegáns és időtlen.
 
Tartósra épített
A kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy az EcoLine Gyomkiszúró különösen tartós és strapabíró legyen.
 
Kényelmes használat
A Gyomkiszúró ergonomikusan kialakított nyele különösen kényelmessé teszi a használatát.
 
FSC ® 100% tanúsított fa
Az európai fa FSC-tanúsítvánnyal rendelkezik. A GARDENA nyelek gyártásához csak helyes, fenntartható módon kezelt erdőből származó fát használunk.
 
A GARDENA EcoLine Gyomkiszúróval könnyen és pontosan eltávolíthatod a talajból a gyomokat a gyökerüknél fogva, és pillanatok alatt rendbe teheted az ágyást vagy gyepet. A gyomkiszúró különösen alkalmas a pitypang eltávolítására. A szerszám műanyag része több mint 85 százalékban újrahasznosított anyagból készül, amely főként háztartási hulladékból származik. Feje különösen robusztus, bevonattal ellátott acélból készül, amely több mint 25 százalékban újrahasznosított anyagból áll. Ez a fenntartható alternatíva a kertben a gyomok eltávolítására. Az anyag robusztussága és tartóssága mellett a gyomkiszúró a gyönyörű dizájnnal is hódít. A szerszám nyele ergonomikusan formázott, így használata különösen komfortos. A nyél vége viaszolt FSC® 100%-os tanúsítvánnyal rendelkező fából készült, így új kerti szerszámod különösen elegáns és természetes megjelenésű. Az EcoLine Gyomkiszúró Európában készült, és a GARDENA 25 év gyártói szavatosságot vállal rá. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. Esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: gyomláló, gyomkiszedő
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Bernardo termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Legrand katalógus
Termékajánló