Kereső
Partner oldalak
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 80 márka több, mint 10 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Husqvarna Aspire™ S20-P4A akkumulátoros fű- és bokornyíró (akku és töltő nélkül)

18 V, 20 cm, 1.2 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 45.990 Ft
Nettó: 36.213 Ft
Cikkszám:
970 71 66-02 ASP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

Leírás

Többcélú szerszám precíziós fűnyíráshoz és bokrok formázásához.
  • Az Aspire™ fű- és bokornyíró olló egy akkumulátoros, többfunkciós szerszám precíziós kerti feladatokhoz, mint például a fűszegélyek nyírása, bokrok és sövények formázása.
  • Használja ki az erőteljes motort és a nagy vágási sebességet, amely lehetővé teszi a finom vágást, hogy eltávolítsa a füvet az érzékeny növekedési területekről, és szerszámok használata nélkül könnyedén cserélje ki a tartozékokat.
  • A kezelést megkönnyíti a kis tömeg és a kompakt kialakítás, amely kiváló manőverezhetőséget biztosít.
  • Az intelligens digitális felhasználói felületnek köszönhetően egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a motort, és könnyedén megtekintheti az akkumulátor állapotát, és ennek megfelelően tervezheti meg munkáját.
  • A termék automatikusan kikapcsol, ha 180 másodpercig nem használják, csökkentve a sérülések kockázatát és meghosszabbítva az akkumulátor üzemidejét.
  • A szükséges tárhely minimálisra csökkentése érdekében a cserjeolló kompatibilis az Aspire™ Storage megoldással, és személyre szabott horoggal érkezik a kényelmes fali tárolás érdekében.
  • Akkumulátor és töltő nélküli változat!
 
Szállítási terjedelem:
  • fűnyíró kés
  • bokornyíró kés
  • méretre szabott kampó
 
Műszaki adatok:
Javasolt maximum ágvastagság: 7,6 mm
Vágási sebesség: 2800 vágás/perc
Feszültség: 18 V
Motor típusa: PMDC (2 szénkefés)
Kés hossza: 20 cm
Fogak távolsága: 8 mm
Termék hossza: 52 cm
Súly akkumulátor nélkül: 1,2 kg
Garantált zajnyomás, LWA: 84 dB(A)
Zajszint: 75 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 2,2 m/s2
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) első fogantyú: 2,2 m/s2
 
 
Jellemzők:
  • A Husqvarna Aspire™ termékek kompakt mérete és kis tömege jobb irányíthatóságot tesz lehetővé. A Husqvarna innovatív technológiáinak köszönhetően nagy teljesítményt és hatékonyságot érhet el, ami megkönnyíti a tökéletes eredmény elérését a kertben.
  • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
  • POWER FOR ALL ALLIANCE battery system: a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális választás az otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több eszközhöz és kertészeti márkához használható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé és kevesebb helyet igényel. A Husqvarna két méretben elérhető, 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ eszközökhöz optimalizálták a jobb teljesítmény és a hatékony üzemidő érdekében, valamint annak biztosítására, hogy az akkumulátorok többféle csináld-magad kerti projekthez megfelelők legyenek. Emellett a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használatot, így minden feladat kényelmesebben és hatékonyabban végezhető.
  • Aspire™ Userfriendly Digital Interface: élvezze a teljes kontrollt és a hatékony munkavégzést a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amellyel egyszerűen, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a gépet. Kényelmesen, közvetlenül a kijelzőn megtekintheti a szerszám akkumulátorának állapotát, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak szükség esetén kell megállnia tölteni.
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Bernardo termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 392.55 Ft
Legrand katalógus
Termékajánló